Bed and Breakfast

Ölandsro är beläget i ett hus från 1920 talet, vi har renoverat alla rum under 2013-2014 och försökt behålla den gamla mysiga känslan när vi anpassat huset till de moderna standarder och regler som gäller idag. Huset idag är iordningställt efter senaste brandskyddsnormerna så som gäst kan man känna sig trygg, men lite "charm" iform av viss lyhördhet och knarrande golv finns kvar,  men med nya sköna sängar och lite lantlig enkel inredning så bor man riktigt bra.   
I trädgården finns det plats att både njuta av solen och ta en fika i trädgårdscaféet. I huset finns det både hund och katter samt frigående höns i trädgår´n.
Hela ÖlandsRo är rökfritt, såväl inne som ute och det är ej heller tillåtet att tända ljus eller liknande inomhus. Våra rum ligger på övervåningen så boendet lämpar sig inte för personer som har svårt att gå i trappor.
Vi trivs fantastiskt bra i vårt hus och vi hoppas ni ska göra detsamma under er vistelse här.   


För barn upp till 2 år har vi en resebarnsäng som vi kan ställa in i  dubbelrummen till en extra kostnad av 200:- egen resebarnsäng är ej tillåten.
Frukostenbuffén  serveras i caféet i källaren och ingår i rumspriset. Vår frukost är laktosfri så långt det är möjligt, har ni andra allergier eller önskemål, vänligen kontakta oss innan er vistelse så försöker vi lösa det.
Toalett och dusch är gemensamma och finns belägna i korridor utanför rummen, det finns två duschar och två toaletter samt en kombinerat dusch och toalett. I alla rum ingår sängkläder samt duschhandduk, liten handduk finns på toaletterna.

Resande med hund:
Kontakta oss om ni vill ha hunden med er på vistelsen.


Bokning av våra rum görs enklast via bokningsrutan nedan eller via telefon/e-post.
Välkommna!