Café & Pub

I källaren finns det gamla sommarköket, det har vi renoverat och använder idag som frukostservering och café. Det finns plats för ca 15 sittande inomhus. Kalla dagar när vi har öppet höst och vinter tänder vi en brasa i den gamla bakugnen, varm choklad, äppelkaka med vaniljsås och en sprakande brasa medan vinden viner utanför dörren är inte helt fel.
Soliga dagar, dvs sommartid vill man ju inte sitta inomhus så då har vi ett 20 tal sittplatser även utomhus under äppelträden eller i direkt solgass, välj själv.

Utbudet då, kaffe så klart i olika former, lite hembakt och lite inköpt kaffebröd , lunchmackor men numera även lättare mat och öl & vin
Höst och vinter kommer vi att ha pubkvällar lite då och då


Det går såklart att komma och äta frukost hos os även om man inte bor på vårt B&B, frukostbuffé kostar 85:-/person och serveras mellan 8-9:30. det går att droppa in, men föranmäl gärna så inget tar slut.
 

Öppettider högsäsong.
Vi har nu stängt i cafeét
Puben har öppet första lördagen varje månad 18-22
 

Öppettider lågsäsong.
Vi har sedan vintern 2015 inga fasta öppettider under lågsäsongen utan vi använder numera "ring så öppnar vi" Behöver ni handla så slå en signal, är vi hemma så kan vi oftast öppna upp.
Vi har såklart öppet under flertalet storhelger, jul, påsk, kristi himmelsfärd m.m. Aktuel linfo kring dessa finns på sidan  just nu